Gündem

Sivas’ta Elektrik Kaçağı Tehlikesi: “Can Kaybı…’’

Sivas’ta Kızılırmak Mahallesi 4’ncü sokakta bulunan elektrik direğindeki kaçak tehlike saçarken mahalle sakinleri yetkilerin bir an önce tehlikeyi gidermelerini istedi. Vatandaşlar yetkililere, ‘Can kaybı olunca mı ilgilenecekler?’ diyerek seslendi.

Sivas’ta Elektrik Kaçağı Tehlikesi: “Can Kaybı…’’
24-10-2024 14:29
SİVAS

Sultan ÖZKARAMAN/

Tehlikeli durumdan şikâyetçi olan mahalle sakinleri, Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) personellerine ulaşarak tehlike arz eden direğin bir an önce değiştirilmesini talep etti.  Durumu bir kaç kez bildirmelerine rağmen, kimsenin ilgilenmediğini belirten vatandaşlar, ÇEDAŞ  yetkililerinin tutumuna tepki gösterdiler.

CAN KAYBI OLUNCA MI İLGİLENECEKLER?

Elektrik direğinin eğildiğini ve devrilmek üzere olduğunu belirten vatandaşlar, "Yetkililere söylüyoruz ama gelip fotoğraf çekip gidiyorlar, ilgilenmiyorlar. Direk yüzünden can kaybı olunca mı ilgilenecekler? Zaman zaman araçlar çarpıyor ve direkten elektrik çıkıyor. Bu hizmet neden hemen yapılmıyor. Biz ÇEDAŞ yetkililerini telefonla aramaktan bıktık. Yetkililerden bu direğin bir an önce onarılmasını veya değiştirilmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.


Editor : Sultan ÖZKARAMAN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER