Yaşam

Sivas'ta Esnaf Sıkıntıları ve Sorunları Anlattı

Sivas Tesviyeciler Madeni ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası tarafından düzenlenen toplantıda motor tamirciliği alanında faaliyet gösteren esnaflar mesleki sorun ve sıkıntılarını dile getirdiler.

Sivas'ta Esnaf Sıkıntıları ve Sorunları Anlattı
28-10-2024 14:56
SİVAS

AYDIN DELİKTAŞ

Tesviyeciler Madeni ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası tarafından he ay farklı meslek gruplarının katıldığı sektörel toplantı düzenlendi. Oda başkanı ve aynı zamanda Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil başkanlığında bir araya gelen motor ustaları, istişare yaparak sorun ve sıkıntılarını anlattı.

Sabah kahvaltı programında oda üyelerinden oto motor tamirciliği alanında faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldiklerini, sorun ve sıkıntılarını dinledikten sonra istişarelerde bulunduklarını ifade eden Oda başkanı ve aynı zamanda Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, her ay farklı meslek grubundan oda üyesi esnaflarda bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi. Bu toplantıların esnafların sorunlarının çözümünde önemli olduğunu vurgulayan Demirgil, her zaman istişareye önem verdiklerini dile dile getirerek, “Tesviyeciler Madeni ve Oto Sanatkarları başkanlığına seçildiğim günden itibaren esnaflarımızla bir araya gelerek sorunlarımızı tartışıyor ve çözümü için gayret gösteriyoruz. Oda olarak mesleki toplantıların çok önemli olduğunu ifade etmek istiyorum. Bundan sonra her ay farklı  meslek grubu ile bir araya gelerek sorunlarımızı tartışacağız” dedi.

 

 


Editor : Aydın DELİKTAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER