Tarım

Sivas'ta Feci Kaza Kamerada: 1 Çocuk Öldü 5 Yaralı

Sivas’ın İmranlı ilçesinde hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

12-06-2024 11:07
SİVAS

DEMET KARAKUŞ

Kaza saat 09.15 sıralarında Sivas- Erzincan kara yolu Zımak köyü yakınlarında meydana geldi. Y.A. (20) yönetimindeki  yönetimindeki 16 BEF 721 plakalı hafif ticari araç sürücünün kontrolünden çıkıp şarampole devrildi. Kazanın haber verilmesiyle olay yerine sağlık, İmranlı Arama Kurtarma, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kazada araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan N.A. (32), B.A. (12), M.A.A. (7), S.E.A. (2) ve M.A. (30) yaralandı.

Yaralılar sağlık ekipleri tarafından İmranlı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan M.A.A. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.  Öte yandan kaza bir evin güvenlik kamerasına yansıdı. Şarampole devrilen hafif ticari araçtan bir kişinin kaza sonrası çıkarak yürümesi ve kazayı görenlerin yardıma koşması güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER