Yaşam

Sivas'ta Festivalde Doyasıya Eğlendiler

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde kaymakamlık ve belediye tarafından düzenlenen 14. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Sivas'ta Festivalde Doyasıya Eğlendiler
20-08-2024 10:04
SİVAS

DEMET KARAKUŞ

Koyulhisar ilçesinde 14. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali yapıldı. İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği festivale; Vali Yardımcısı İhsan Maskar, İYİ Parti Milletvekili Ömer Karakaş, AK Parti Milletvekili İsmail Erdem, AK Parti Milletvekili Rukiye Toy,  İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, İlçe Kaymakamı Oğuzhan Demir, İYİ Parti Genel Merkez Siyasi İşler Başkanı Enver Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Aziz Erdoğan ve çok sayıda davetli katıldı.

Festivalde konuşan Belediye Başkanı Bora Karakullukçu, “Bu güzel organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese yürekten teşekkür etmek istiyorum. Başta festival komitemiz olmak üzere, organizasyona destek veren tüm sponsorlarımıza, Koyulhisar Vakfımıza, Koyulhisar Merkez Derneğimize, Koyulhisar Dernekler Federasyonumuza, Ankara Koyulhisar Kültür ve Dayanışma Derneğimize, yerel ve ulusal sanatçılarımıza ve orkestralarına, bay ve bayan folklor ekiplerimize, kıymetli esnafımıza, özveriyle çalışan belediye personelime, güvenliğimizi ve huzur içinde yaşamamızı sağlayan güvenlik güçlerimize, yıllardır gerçekleştirdiğimiz festivallerimizin organizasyonunda başından sonuna kadar büyük emeği bulunan emekli TRT Yayın Yönetmeni Bahtiyar Sis’e gayret ve özverilerinden dolayı teşekkür ederim. Festivalimize uzaktan yakından teşrif eden tüm hemşerilerimize, köy ve mahalle muhtarlarımıza, yoğun programlarından dolayı festivalimize katılamayan telgraf ve çelenk göndererek bizleri onurlandıran milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. “ dedi.

Domates ve bal yarışmaları düzenlendiği festival renkli görüntülere sahne oldu. Festivalde sanatçılar Sevil Özen ve Güler Duman sahne aldı.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER