Yaşam

Sivas’ta Hakemlere Sınav

Sivas’ta İl Hakem Kurulu Başkanı Çetin Güçyetmez’in başkanlığında hakem mazeret sınavları gerçekleştirildi. Spor parkında gerçekleştirilen sınavda 15 hakem ter döktü.

Sivas’ta Hakemlere Sınav
25-09-2024 10:32
SİVAS
DEMET KARAKUŞ
Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu tarafından tüm Türkiye genelinde yapılan hakem mazeret sınavları Sivas’ta da yapıldı.
4 Eylül Spor Vadisi Spor Parkında yapılan mazeret sınavına 6 bayan, 9 erkek hakem katılım sağladı. 
Atletik test ve yazılı sınavlar İl Hakem Kurulu Başkanı Çetin Güçyetmez’in başkanlığında, tüm il hakem kurulu üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi. Atletik testlerde erkekler 12 dakikada 2 bin 600 metre ve üzeri koşanların tamamı konuları tamamlayarak başarılı oldular. Bayanlar da ise 12 dakikada 2 bin 400 metre ve üzeri koşanlar başarılı oldular.
“ATLETİK TEST VE YAZILI SINAVLAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ”
Mazeret sınavı ile ilgili açıklama yapan İl Hakem Kurulu Başkanı Çetin Güçyetmez, sınava katılan hakemlere teşekkür ederek, “Tüm Türkiye genelinde yapılan hakem mazeret sınavları ilimizde spor parkta 6 bayan, 9 erkek hakemimiz katılımı ile yapıldı. Atletik test ve yazılı sınavlar gerçekleştirildi. Yapılan testlerde Başarılı olan hakemlere teşekkür ediyorum. İlimizde il hakem sayımız 40 oldu. İnşallah bu sayıyı 60 hakeme çıkarmayı hedefliyoruz. Hakemlerimize de yeni sezonun başlamasına kısa süre kala başarılar diliyorum” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER