Asayiş

Sivas'ta İşçilerin Köpek Korkusu

Sivas’ta Organize Sanayi Bölgesinde sürü halinde gezen köpekler sabah mesai saatine giden işçilerin korkmasına neden oluyor. Fabrikalarına gitmek zorlanan işçiler köpeklerin bölgeden toplatılmasını istiyor.

Sivas'ta İşçilerin Köpek Korkusu
21-08-2024 13:54
SİVAS

Hakan KALELİ

Başıboş köpek sorunu ilimizde her geçen gün büyümeye devam ediyor. Gazetemize ulaşan organize sanayi bölgesinde çalışan fabrika işçileri köpeklerden dolayı bölgede büyük sıkıntı yaşadıklarını söylediler. Sabah mesainin erken başladığı bölgede sürü halinde gezen köpekler işçilerin korku içinde yaşamasına neden oluyor.

Gazetemize ulaşan bir fabrika işçisi, “Belediyeyi aradık. Hayvanları gelip yakalayamadıklarını söylediler. Gelip buradaki köpekleri besliyorlar. Köpekler burada her geçen gün çoğalıyor. Sabah işimize gidemez olduk. Bir arkadaşımız saldırıya uğrayacak diye çok korkuyorum” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Yorgo Andreadis 3 hafta önce
YETTİ BEEE ARTIK!!! TOPLAYIN BU SOKAK KÖPEKLERİNİ!!! HER TARAF KÖPEK SİDİĞİ VE KÖPEK B..KU KAYNIYOR, KUDUZ SALGINLARI BAŞLADI, İNSANLARI ISIRIYORLAR, ÖLDÜRÜYORLAR, GECELERİ HAVLAYIP MİLLETİ UYANDIRIYORLAR... MAMA LOBİSİNİN PARALI TROLLERİ DE HALA KONUŞMAYA DEVAM EDİYOR.. ÇOK SEVİYORSANIZ SOKAK KÖPEKLERİNİ ALIN EVLERİNİZE BESLEYİN DEDİĞİMİZDE İSE BİR ANDA DÖRT NALA KAÇIYORLAR... YETER ARTIK!! YETERR BEEE! BU CENNET ÜLKEYİ CEHENNEME ÇEVİRDİNİZ!!
----------------
Avukat Hilmi 3 hafta önce
öncelikle KÖPEKLER TARAFINDAN ISIRILAN tüm vatandaṣlarimiza geçmiş olsun. tavsiyem iyi bir avukat tutun ve anayasada yer alan "idari hizmet kusuru" kanuna dayanarak belediye ve valilik hakkında yüklü bir tazminat davası açın. bu sizin anayasal, kanuni hakkınızdır. alacağiniz tazminatla zengin bile olabilirsiniz.
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER