Asayiş

Sivas’ta Kaçakçılık Operasyonu

Sivas’ta polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen iki farkı kaçakçılık operasyonunda gümrük kaçağı cep telefonu ile insan sağlığına zararlı cinsel içerikli ürünler ele geçirildi.

Sivas’ta Kaçakçılık Operasyonu
22-07-2024 15:51
SİVAS

Demet KARAKUŞ

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılık olaylarını engellemek amacıyla Sivas il merkezinde gerçekleştirilen 2 farklı operasyonda;  durumundan şüphelenilerek durdurulan bir şahsın üzerinde ve aracında arama yapıldı. Yapılan aramada 12 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

İl merkezinde faaliyet gösteren bir aktarda insan sağlığını olumsuz yönde etkileyen gümrük kaçağı cinsel içerikli ürünler satıldığı yönünde ihbarı üzerinde polis ekipleri aktarda arama yaptı. Yapılan arama işlemleri sonucunda; 167 adet cinsel içerikli macun, 10 adet cinsel içerikli sprey, 732 adet cinsel içerikli hap, 13 cinsel içerikli krem, 55 paket cinsel içerikli Jel, 3 adet cinsel içerikli damla ele geçirildi.

Olaya ilişkin, 1 şahsa 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet ve kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye sokacak biçimde gıda ve ilaç satmak   suçundan yasal işlem yapıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER