Spor

Sivas’ta Karate Şampiyonası Yapılacak

Sivas 15-18 Ağustos tarihleri arasında “Türkiye Ümit, Genç, U21 Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçmelerine” ev sahipliği yapacak.

Sivas’ta Karate Şampiyonası Yapılacak
24-07-2024 11:22
SİVAS

SULTAN ÖZKARAMAN

Türkiye Karate Federasyonu ile Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde 15-18 Ağustos tarihleri arasında Sivas’ta Karate Şampiyonası düzenlenecek.

4 Eylül Taha Akgül Spor Salonunda farklı kategorilerde düzenlenecek olan şampiyonanın açılış seremonisinin ise 16 Ağustos Cuma günü yapılması planlanıyor.

15 Ağustos Çarşamba günü başlayacak olan şampiyonada kız ve erkek sporcular farklı dallarda ter dökecek. Katılımın üst düzey olacağı şampiyonada dereceye girenlere kupa, madalya ve çeşitli hediyeler takdim edilecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ise, Türkiye Ümit, Genç, U21 Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçmelerine katılacak ekiplere başarılar diledi.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Karate İl Temsilcisi Oğuz Ökten ise yaptığı açıklamasında, Türkiye Şampiyonası için hazırlıkların tamamlandığını söyleyerek tüm Sivaslıları maçları izlemeye davet etti. Ökten, “Sivas’ımız yine önemli, bir organizasyona ev sahipliği yapacak. 4 gün karate heyecanı yaşayacağız. Türkiye Karate Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan “Türkiye Ümit, Genç, U21 Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri” Sivas’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Sivas geleceğin şampiyonlarını ağırlayacak. İl olarak başarılı bir organizasyon yapmak için hazırlıklarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Sivaslı karate severleri 15-18 Ağustos tarihlerinde yapılacak şampiyonayı izlemeye etmeye davet ediyorum. Şampiyonaya katılacak ekiplere de şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER