Spor

Sivas'ta Kombinelere Gurbetçi Akını

Gurbetçi Sivassporlular, kombine ve Sivasspor Storeden ürün alarak takıma destek oldular Gurbetçi taraftarlar, “Almanya’dan geldik Sivas’a. Sezon başlamadan formaları almak nasip oldu. Ölmeden önce inşallah bir şampiyonluk yaşayacağımızı düşünüyoruz. Yönetime teşekkür ediyoruz tekrardan formalar güzel olmuş” dedi.

30-07-2024 12:24
SİVAS

Sultan ÖZKARAMAN/

Süper Lig temsilcimiz EMS Yapı Sivasspor’un 2024-2025 sezonunda Sivas 4 Eylül Stadı’nda oynayacağı; Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarında geçerli olacak kombinelerin satışı devam ediyor.

7’den 70’e herkesin ilgi gösterdiği yeni sezon kombinelerine bir destekte Gurbetçi taraftarlardan geldi.

Bir grup gurbetçi taraftar Sivas kent merkezinde bulunan Passolig gişesine girerek kombine ile forma aldı ve Sivasspor’a destek verdi.

“SİVASSPOR’A HER DAİM DESTEK OLUN”

Burada açıklama yapan gurbetçi taraflar, Sivasspor’un Sivas’ın gurur olduğunu ifade ederek, “Almanya’dan geldik Sivas’a. Her sene olduğu gibi kombinelerimizle beraber formalarımızı almaya geldik. Bu sene yönetime teşekkür etmek istiyoruz. Sezon başlamadan formaları almak nasip oldu. Ölmeden önce inşallah bir şampiyonluk yaşayacağımızı düşünüyoruz. Yönetime teşekkür ediyoruz tekrardan formalar güzel olmuş. Bizim gibi bütün gurbetçileri, gerçek Sivasspor taraftarını bizim gibi kombinelerini almaya ve takımlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Kombine ücretleri gayet uygun. Diğer futbol takımlarına baktığımız zaman neredeyse çerez parası diyebiliriz. Kombine ve formamızı aldık. Takımımızı her daim uzakta da olsak destekliyoruz” diye konuştular.

KOMBİNE FİYATLARI UYGUN!

Kişi başı kombine alma limiti 5 adet olarak açıklanırken, kombineler tüm kredi kartlarına vade farklı 3, 5, 9, 12 taksit imkânı ile Passo.com.tr ve Passo Mobil uygulamasından da alınabiliyor. Yeni sezonunda geçerli olacak kombinelerin fiyatları ise şöyle;

VIP Alt A-B-F: 4.360 TL

Maraton Alt ve Üst C-D-E: 2.945 TL

Maraton Alt ve Üst A-B-F-G: 2.180 TL

Güney Alt Tüm Bloklar: 1.475 TL

Bayan Tribün VIP Üst B Blok: 1.475 TL

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres           haberler ekspres son dakika 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER