Gündem

Sivas'ta Köpekler Cirit Atıyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin 31 Mart seçimleri öncesi kazanacakları il, ilçe ve belde belediyelerinde sokak köpeklerini toplayacakları vaadi aradan geçen 5 aylık bir sürede havada kaldı.

Sivas'ta Köpekler Cirit Atıyor
21-08-2024 09:03
SİVAS

HABER MERKEZİ

 Partinin belediye olarak kazandığı tek il olan Sivas’ta başıboş köpekler cadde ve sokaklarda sürü halinde gezmeye devam ediyor. İlimizde son olarak üç sokak köpeğinin bir kediyi parçalayarak öldürmesi vatandaşların tepkisini çekti. Sivaslı vatandaşlar sokakların güvenliği hale getirilmesini ve bir an önce bu sorunun çözülmesini istiyor.

SOKAKLARDA YÜRÜYEMEZ OLDUK

İstanbul’un Fatih ilçesinde Sümbül Efendi Mahallesinde Ayhan Özçelik’in sokak köpekleri saldırısı sonrası hayatını kaybetmesi gözleri bir kez daha sokak köpekleri saldırılarına çevirdi. İlimizde de son olarak Kılavuz Mahallesi Tekke Caddesi üzerinde başıboş üç sokak köpeği cadde üzerinde kovaladıkları kediyi parçalayarak öldürdü. Bir süre öncede bir vatandaş sokak köpeklerinde park halindeki aracın üzerine çıkarak kurtulmuş ve ölümden kıl payı kurtulmuştu. Bugüne kadar ilimizde çeşitli zamanlarda sokak köpeklerinin saldırısıyla yaklaşık çok sayıda kişi yaralanırken, bazı vatandaşlarda kaçarken araçların çarpması nedeniyle yaralanarak hastanelik oldu. Daha üzücü durumlar yaşanmaması adına vatandaşlar Sivas Belediyesi’nden bir an önce tüm sokak köpeklerini toplatılmasını istiyor. Köpeklerin sokaklarda sürü halinde gezdiğini ifade eden vatandaşlar kentin en işlem bölgesi Atatürk Caddesi ile İstasyon Caddesi’nde bir sokak köpekleri rahatça gezdiklerini söylüyorlar.

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Ceren Balkız 3 hafta önce
Sokak kopekleri toplanmaz ise SALGINLAR daha hızlı yayılacak...acil toplanması gerekiyor...temas ile hızlı yayılıyor...sözde hayvanseverler temas ediyor.sonra hızla yayılıyor...kanun çıktı...neden hala toplanıyor bu sokak köpekleri...?? ZARAR gören herkes belediyeyelere dava açabilir...Kanun da maddesi var..maddi manevi açabilir siniz..İDARİ HİZMET KUSURU maddesi ile sokak köpeklerinden zarar gören herkes tazminat davası açabilir...hatta açacağız..
NERİMAN GÖKÇE 3 hafta önce
BIRAKIN SOYTARILIĞI DA, TOPLAYIN BU SAHIPSIZ SOKAK KÖPEKLERİNİ!!! TÜRK MİLLETİNİN SİNİRLERİ İLE DAHA FAZLA OYNAMAYIN!! GEZİ OLAYLARINI UNUTMAYIN, AKLINIZI BAȘINIZA DEVṢİRİN, MAMA LOBİSİNDEN PALAZLANAN SAYIN YETKİLİLER!!..
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER