Yaşam

Sivas’ta Kurban Eti Paylaşıldı

Sivas’ın Gürün ilçesinde İstanbul Gürün Kültür Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi 1200 aileye kurban eti dağıtıldı.

Sivas’ta Kurban Eti Paylaşıldı
22-06-2024 09:07
SİVAS

Demet KARAKUŞ

Gürün Kaymakamlığı, Gürün Belediyesi ve İstanbul Gürün Kültür Vakfı’nın ortaklaşa yürüttüğü programla Gürün Belediyesi mezbahasında kesilen kurbanlıklar, hijyenik bir ortamda paketlenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere mahalle ve köy muhtarlarına teslim edildi.

Programda konuşan Gürün Kültür Vakfı Başkanı Selami Koca, ”Gürün’de ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzünün güldürülmesine vesile olan herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Yapılan kampanyayla ilgili konuşan Belediye Başkanı Nami Çiftçi ise, ”Bu hayır organizasyonunu Gürün Kaymakamlığı ve Belediyemiz işbirliğiyle ilçemizde düzenleme kararı alan Gürün Kültür Vakfı Başkanı Selami Koca başta olmak üzere yönetimine çok teşekkür ederim. Hayır sahiplerinin kurbanlarını Allah kabul eylesin. Bu kurbanların hijyenik ortamda kesimini gerçekleştiren belediye personelime ve kasaplarımıza teşekkür ediyorum. Kurban paylarının ihtiyaç sahibi ailelere ulaşımını gerçekleştiren, mahalle ve köy muhtarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” diye konuştu.

 

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER