Yaşam

Sivas'ta Kurulan Tesis Tasarruf Sağlayacak

Sivas İl Özel İdaresi tarafından Suşehri’ne kurulması planlanan asfalt plent tesisi çalışmaları başladı. Zaman ve yakıt tasarrufu sağlamayı amaçlayan İl Özel İdaresi yeni kuracağı tesisle bölgeye hizmet edecek.

Sivas'ta Kurulan Tesis Tasarruf Sağlayacak
21-08-2024 09:59
SİVAS

DEMET KARAKUŞ

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Şarkışla ve Genel Sekreter Yardımcısı Burak Caner kurulacak tesis alanında birtakım incelemelerde bulundu. İncelemelere İlçe Kaymakamı Mahmut Fazıl Yıldız, Suşehri Belediye Başkanı Ahmet Ayhan Kayaoğlu, il genel meclisi üyeler ve muhtarlarda eşlik etti.

İnceleme sonrası açıklamalarda bulunan Kaymakam Mahmut Fazlı Yıldız,  “Kurulacak asfalt plent tesisi ile hem ilçemiz hem de bölge ekonomimize  güç kazandırıp, modern ve  kapasiteli bir tesisi inşa etmiş olacağız. Yeni asfalt plent tesisi alanının işin ehli kişilerle müşavere edilerek, birçok ilçede uzun süren görüşmeler ve istişarelerle belirlendiğini bu kararın da çok doğru olduğunu düşünüyoruz.” dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Şarkışla ise Suşehri başta olmak üzere Kelkit Vadisi üzerinde yer alan diğer ilçelere bağlı yaklaşık 130 kadar belde ve mezrada, yol ve ulaşım hizmetleri çalışmalarının daha sağlıklı bir şekilde yürüyebilmesi için bu tesisin zaruri bir ihtiyaç olduğunu belirtti.

 

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER