Asayiş

Sivas'ta KYK Yurdunda Asansör Tepkisi

Sivas'ta Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı 10 bin kişilik yurtta arızalanan bir asansörde öğrencinin mahsur kalmasına tepki gösteren öğrenciler yurtta yaşanan olayı protesto etti.

28-10-2023 02:15
SİVAS

HABER MERKEZİ

Aydın'da bir öğrencinin arıza yapan asansörde sıkışarak ölmesinin yanķıları henüz geçmezken bir asansör arızası vakası da Sivas KYK yurdundan geldi. Yenişehir Mahallesi Kardeşler Caddesi üzerindeki Binali Yıldırım Yurt Kampüsündeki kız öğrenci yurdunda asansör arızalanınca bir kız öğrenci asansörde mahsur kaldı. Mahsur kalan kız öğrenci asansörden kurtarılırken binlerce öğrenci yurdun bahçesinde toplanarak yaşanan olayı protesto etti. Asansörde mahsur kalan ve kurtarılan kızın sağlık durumunun iyi öğrenildi. Polis ekipleri yurtta güvenlik önlemi aldı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Esat dumrul 8 ay önce
Protesto etmek en doğal hakkınız...fakat gülerek eğlenerek protestoya katılan dangalak öğrenci müsveddeleri sizin amacınız ne...artı bide bu asansör olayı elektrik kesintisinden kaynaklaniyor,ve müdahale etmesi gereken güvenlikleri değil teknik servis personelidir bilmeyen dangalaklar iletin.ve teknik servisi 8 5 çalıştırıp,gece nobetci bırakmayan,bıraktığı zaman mesai ücreti ödemek istemeyen bu yüzden nobetci memur veya güvenlikler sorumlu değildir.. tek sorumlu devleti ve devlete bağlı kurumları yönetemeyen çapsızlardir.hesap soracaksınız onlara sorun..
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER