Gündem

Sivas'ta O Cihaz Bir Aydır Arızalı!

Toplu ulaşımda vazgeçilmez olan Kent Kart için belirlenen dolum noktalarında bulunan arızalı cihazlar vatandaşları mağdur ediyor.

Sivas'ta O Cihaz Bir Aydır Arızalı!
08-10-2024 11:16
SİVAS

Sultan ÖZKARAMAN/

Sivas’ta toplu ulaşım için geçerli olan Kent Kart, ana duraklarda ve ana güzergah üzerinde bulunan büfe ile marketlerde dolum yapılarak kullanılıyor.

Şehir içi toplu ulaşımda elektronik kart dönemi zamandan tasarruf sağlayarak para üstü bekleme derdi olmadan hızlı ve konforlu bir ulaşım sağlıyor.

Şehrin çeşitli bölgelerine konumlandırılan Kent Kart dolum noktalarında son zamanlarında artış gösteren cihaz arızalarına bir önlem alınmaması vatandaşın tepkisine neden oluyor.

Kent Kart’a yükleme yapamadıkları için şehir içi ulaşımda nakit ödeme yaptıklarını ve nakit ödemelerde ise ücret farkı verdiklerini belirten vatandaşlar ulaşım ücretlerinin eşit olmamasını eleştiriyor.

Yaklaşık bir aydır cihazlar üzerinden dolum yapamadığını belirten vatandaşlar makinanın hata verdiğini ve yükleme yapamadıklarını belirterek bu arızaların giderilmesi konusunda yetkililerden çözüm bekliyor.


Editor : Sultan ÖZKARAMAN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER