Gündem

Sivas’ta Öğrencilere 50 Bin TL'lik Destek

Sivas Zihinsel Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği ve Ticaret Borsası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı için 50 bin TL değerinde 50 adet kırtasiye çeki dağıtıldı.

Sivas’ta Öğrencilere 50 Bin TL'lik Destek
07-09-2024 09:21
SİVAS

DEMET KARAKUŞ

Sivas’ta ihtiyaç sahibi öğrencilere 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı için Ticaret Borsası tarafından 25 adet, Sivas Zihinsel Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği tarafından 25 adet olmak üzere toplam 50 bin TL değerinde 50 adet kırtasiye çeki dağıtıldı.

Kırtasiye yardımları dağıtılmak üzere Sivas Zihinsel Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Halil Geçkil’e teslim edildi.

Başkan Geçkil vasıtası ile ilimizde bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılan kırtasiye çekleri için harcama noktası ise Emre Kitabevi olarak belirlendi.

Her biri bin TL´den oluşan 50 adet kırtasiye yardım çekini ihtiyaç sahibi öğrencilere takdim eden Başkan Geçkil, “Yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilerimize başarılar diliyorum. Özellikle maddi yönden sıkıntı yaşayanları destekleyerek eğitim hayatlarından yoksun kalmamalarını sağlamak amacındayız. Bununla birlikte de eğitim ihtiyaçlarının ve materyallerinin karşılanması noktasında bizler dernek olarak Sivas Ticaret Borsası’nın da desteği ile ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına yardım yapılması konusunda çalışma başlattık. Şu ana kadar da çok sayıda ailemize biner TL nakit yardımda bulunduk.  Ben başta Ticaret Borsası Başkanı Hayrullah Karakaya olmak üzere Yönetim Kurulu üyelerine ve Borsa ailesine yapmış oldukları yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER