Gündem

Sivas'ta Ölüm Virajı

Sivas- Kayseri kara yolu Taşlıdere bölgesinde şehir merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Mescitli köyü yakınlarındaki viraj tehlike saçıyor. Özellikle yağışlı havalarda hemen hemen her gün bölgede trafik kazaları yaşanıyor. Kimi zaman ölümle sonuçlanan kazalar nedeniyle vatandaşlar virajla ilgili çalışma yapılmasını istiyor.

Sivas'ta Ölüm Virajı
24-01-2024 16:54
SİVAS

Demet KARAKUŞ

HER GÜN KAZAYA YAŞANIYOR

Sivas’ta son günlerde Taşlıdere bölgesindeki viraj kazalarla gündeme geliyor. Ölüm virajına dönüşen yolda neredeyse her gün bir kaza yaşanıyor. Ölüm, yaralama ve hasarlarla atlatılan kazalar nedeniyle viraj tehlike saçıyor. Kar yağışı ve yağmurlu havada yaşanan kaza sayısı daha da artıyor.  12 Aralık günü meydana gelen kazada bölgede otomobildeki yaralıya yardım amaçlı duran yayalara hafif ticari araç çarptı. Kaza da 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. 3 Ocak günü aynı bölgede kontrolden çıkan otomobil devrildi 2 kişi yaralandı. Diğer bir kazada ise virajda bariyerler çarpan otomobil su kanalına devrildi, hafif ticari aracın sürücüsü yaralandı. Bölgede son 1 ayda 10’nun üzerinde yaralamalı ve hasarlı kaza yaşandı.

SÜRÜCÜLERDE DİKKAT ETMELİ

Şehir merkezine geliş istikametinde sürücülerin de viraja gelirken oldukça dikkat etmesi gerekiyor. Hız kurallarına uyulmaması da özellikle kış aylarında yolun kayganlaşması nedeniyle çok sayıda kaza yaşanmasına neden oluyor. Bu nedenle sürücülerinde bölgeyi kullanırken trafik kuralların uyması büyük önem taşıyor. Başka canların yaşanmaması adına da bölgede çalışma yapılması bekleniyor.

  sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER