Gündem

Sivas’ta Pazarcılardan İsyan Tezgahlar Caddeye Kuruluyor

Sivas’ta Alibaba Mahallesinde kurulan perşembe pazarında esnaf marketlerin pazarın kurulacağı gün halk günü yapmasına tepki göstermek için tezgahlarını cadde üzerine kurmaya başladı.

Sivas’ta Pazarcılardan İsyan Tezgahlar Caddeye Kuruluyor
24-07-2024 21:47
SİVAS

HABER MERKEZİ

Alibaba Mahallesi’nde her perşembe günü belediye tarafından belirlenen pazar yerine halk pazarı kuruluyor.

Yarın kurulacak halk pazarı öncesi pazarcı esnafı Alibaba Mahallesindeki marketlere tepki göstermeye hazırlanıyor.

Halk pazarının kurulacağı gün marketlerin halk günü yapmasına tepki gösteren pazarcı esnafı tezgahlarını Çayboyu Caddesi üzerine kurmaya başladı.

Kamyon ve kamyonetleriyle yollarda park yapan pazarcı esnafını polis ekipleri uyardı. Yarın sabah Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, Pazarcılar Odası Başkanı Halil Şahin ve esnafın katılımıyla konu ile ilgili basın açıklaması yapılacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Cihan 2 ay önce
Bartında seçerek alıyorum sivas ta hem seçtirmiyorlar hemde tezgah arkasından çürük meyve sebzeyi dolduruyorlar onlara az bile belediye başkanı ben olsam o mahalle pazarlarını hepten kaldırırım halkı kazıklamak neymiş görsünler
Baba mehmet 2 ay önce
Vasat ürün pahalı fiyat pazar artık pazar degilucuz verin bakalım kim ne yaparsa yapsın müşteri neyinerden alacağını biliyor.Millet keriz değil malın onu iyi arkası hoşaf kimi kandırıyorsunuz,hesabını nasıl vereceksiniz bakalım.
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER