Asayiş

Sivas'ta Terör Örgütü Üyesi Yakalandı

Sivas İl Jandarma Komutanlığı ekipleri son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda suç ve suçlulara göz açtırmadı. Ekipler tarafından FETÖ silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş cezası bulunan 1 şahıs meskûn mahalde yakalandı.

Sivas'ta Terör Örgütü Üyesi Yakalandı
05-08-2024 10:20
SİVAS

DEMET KARAKUŞ

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 29 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında ilimiz genelinde yapılan çalışmalar neticesinde; 175 olayda 115 şüpheli şahıs yakalandı. Asayiş suçlarından yapılan aramalarda;  1 adet tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 16 adet av tüfeği, 8 gram kubar esrar ele geçirildi. 238 umuma açık yer denetlendi.  Dönem içerisinde ilçe jandarma komutanlıklarınca icra edilen devriye faaliyetlerinde UYAP ve KİHBİ sisteminden 44 bin 628 şahıs ve 18 bin 207 araç sorgulaması yapıldı.

Yapılan Uyap sorgusunda 35 şahıs, asal sorgusunda 65 şahıs olmak üzere toplamda 100 şahıs yakalandı.  Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmada; FETÖ silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş cezası bulunan 1 şahıs meskûn mahalde yakalandı. Kaçakçılık ile mücadele kapsamında ise 33 şahsa adli işlem yapıldı. Bu tarihler arasında 3 düzensiz göçmende ekipler tarafından yakalanarak sınır dışı edildi.

 

 

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER