Gündem

Sivas'ta Vatandaşa Eziyet: "Halkın Huzurunu Sağlamak Önceliğiniz Olmalı''

Sivas’ta Aksu bölgesinde havaların sıcak olması nedeniyle gece saatlerine kadar devam eden canlı müzik programları bölgede ikamet eden vatandaşları isyan ettiriyor. Müzikten dolayı uyuyamadıklarını söyleyen vatandaşlar yasal sınır saatinin geçirildiğini ifade ediliyor. Vatandaşlar gerekli denetimlerin yapılmasını istiyor.

Sivas'ta Vatandaşa Eziyet: "Halkın Huzurunu Sağlamak Önceliğiniz Olmalı''
08-07-2024 09:48
SİVAS

TUĞBA SARIKAYA

Sivas’ın en önemli bölgelerinden biri olan Aksu özellikle belediye tarafından suyun uzun bir süre sonra verilmesiyle birlikte vatandaşın havaların ısınmasıyla birlikte en çok tercih ettiği yerlerden biri oluyor. Vatandaşların hoşça vakit geçirdiği Aksu’da birçok da işletme yer alıyor ve bu işletmelerin hemen hemen hepsi canlı müzik yapıyor. Ancak yapılan canlı müzik işletmelere gidenlere keyif verse de bölgede yaşayan vatandaşları canından bezdiriyor.

Bir sosyal medya kullanıcısı isyanını sosyal medyadan dile getirerek, “Şuanda uyumak istiyorum. Ama yapılan gürültüden dolayı uyumak ne mümkün. Bu sıcak günlerde cam açıp evimizde oturamıyoruz. Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun lütfen bu soruna çözüm bulun. Halkın huzurunu sağlamak önceliğiniz olmalı” ifadelerini kullandı.

Bölgede canlı yapan müzik işletmelerin yasal sınır saati 23.00’ü geçirdiği ve bu saate uymadıklarını ifade ediliyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar denetimlerin artmasını talep ediyor.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER