Magazin

Sivas'ta Yeni Eğitim Yılında Neler Yapılacak?

Sivas'ta 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılında uygulanacak proje ve çalışmalar değerlendirme toplantısında masaya yatırıldı.

Sivas'ta Yeni Eğitim Yılında Neler Yapılacak?
10-09-2024 11:25
SİVAS

SULTAN ÖZKARAMAN

Sivas'ta 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılında uygulanacak proje ve çalışmalar değerlendirme toplantısında ele alındı. Millî Eğitim Müdürü  Necati Yener başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, birim amirleri ve AR-GE Biriminde görevli öğretmenler katıldı.

 Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve bu kapsamda yürütülecek çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, Sivas Valiliği himayesinde Millî Eğitim Müdürlüğünce yürütülen HEDEF ve MİRAS Projeleri kapsamında hayata geçirilecek, sosyal, sportif, bilimsel, sanatsal, kültürel ve akademik çalışmalar masaya yatırıldı. Tüm birim amirlerinin, uygulanacak proje ve çalışmaların planlama ve koordinasyon süreçlerinde aktif olarak görev almalarını isteyen Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinin eksiksiz bir şekilde uygulanması için gereken hassasiyetin gösterilmesini istedi.

Yener, "Tüm bu çalışmaların başarıya ulaşması için hep birlikte sahada olacağız. Çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız." dedi.

Şube Müdürü Resul Çatal, toplantıda, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılında hayata geçirilecek proje ve çalışmalarla ilgili kapsamlı bir sunum yaptı. Yener, daha sonra birim amirlerinin proje ve çalışmalara yönelik görüş ve önerilerini dinledi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER