Eğitim

Sivas'ta Yeni Sınıf ve Atölyeler Açıldı

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde 148 öğrencinin eğitim gördüğü Sefil Selim Ortaokulu’na kazandırılan sınıfların ve atölyelerin açılışı yapıldı.

Sivas'ta Yeni Sınıf ve Atölyeler Açıldı
19-10-2024 09:45
SİVAS

Hakan KALELİ

Sefil Selim Ortaokulu’na  yapılan Cemil Meriç Z Kütüphanesi, Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı ve Görsel Sanatlar Atölyesi için açılış töreni düzenlendi. Törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Yusuf Doğan, Türkiye Yüzyılı Maarif modelinin temel hedefi olan "yetkin ve erdemli insan" yetiştirme misyonunu vurguladı.

Doğan, eğitimdeki temel amaçlarının; ahlaklı, üretken, vatansever ve merhametli bireyler yetiştirmek olduğunu ifade ederek, Necip Fazıl Kısakürek’in "Kim var denildiğinde sağına ve soluna bakmadan ben varım" diyebilecek cesarette şahsiyetler oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Cemel Beldesi Belediye Başkanı Hakverdi Bulut ve Veteriner Hekim Zeki Subaşı, açılışı sembolik olarak satranç oynayarak gerçekleştirdi.

Açılış programına Şarkışla Belediye Başkan Vekili İsmet Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Yurt, AK Parti İlçe Başkanı Burhanettin Uğurlu, BBP İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahbaz ve bölgedeki okul müdürleri katıldı.


Editor : Hakan KALELİ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER