Gündem

Sivas'ta Yerel Meclis Bütçe İçin Toplandı

Sivas İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantıları başladı. Ay sonuna kadar sürecek olan toplantılarda 2024 yılı bütçesi ve 2025 yılı tahmini bütçesi görüşülerek karara bağlanacak.

Sivas'ta Yerel Meclis Bütçe İçin Toplandı
06-11-2023 14:01
SİVAS

Demet KARAKUŞ

İl Genel Meclisi Kasım ayı ilk toplantısı Meclis Başkan Hakan Akkaş başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Akkaş, bu ay gerçekleştirilecek oturumlarda komisyonlara havale edilen gündem maddelerinin karara bağlanacağını, Sivas’ın kalkınması ve gelişebilmesi için 2024 mali yılı bütçe görüşmelerinin de yapılacağını belirtti.

Yoklamanın alınması ve bir önceki aya ait karar özetlerinin okunmasıyla oturum devam etti. Diğer yandan meclisin ilk oturumuna Buruciye AŞ Genel Müdürü Mustafa Altun ile Kültür AŞ Genel Müdürü Adem Kehci de katıldı. Meclis üyelerine hitaben şirketlerin genel durumu ve faaliyetleri hakkında bilgi veren genel müdürler, kendilerine yöneltilen soruları da cevapladılar.

Kasım ayının sonuna kadar sürecek olan İl Genel Meclisi, toplantılarda İl Özel İdaresi’nin 2024 yılı bütçesi, 2024 ve 2025 yılları tahmini bütçelerinin yanı sıra, İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Tarım ve Orman Komisyonu, Eğitim Hizmetleri Komisyonu, Plan Bütçe Komisyonu ve İhtisas Komisyonuna havale edilen gündem maddeleri tek tek görüşülerek karara bağlanacak.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER