Gündem

Sivas'taki Çiçekçi Esnafının Mağduriyeti Giderilecek

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde gerçekleştirilen toplantıda çiçekçi esnafının yaşadığı sıkıntılar görüşüldü. Oda Başkanı Hakan Demirgil, esnafın mağduriyetini gidereceklerini söyledi.

Sivas'taki Çiçekçi Esnafının Mağduriyeti Giderilecek
27-08-2024 10:48
SİVAS

Aydın DELİKTAŞ

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil, çiçekçi esnafıyla bir araya geldi. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde gerçekleştirilen toplantıya Kahveciler Kıraathaneciler ve İnternet Kafe İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Ömer Yıldız ile ilimizde faaliyet gösteren çiçekçi esnafı katıldı.

Sivas’ta mesai mefhumu gözetmeksizin faaliyet gösteren, vatandaşın iyi ve kötü gününde yanında olan çiçekçi esnafının sorunlarını dinleyen SESOB Başkanı Hakan Demirgil, yaşanan gelişmelerden çiçeksi esnafının da mağdur olduğunu ifade ederek, “ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı olarak seçildikten sonra istişareye önem veren bir başkan olmaya gayret gösterdim. Zaman zaman esnaflarımızı işyerlerinde ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Sektörel toplantılar yaparak istişareye önem veriyoruz.  Elbette çiçekçi esnafımızın da sorunları ve karşılaştıkları sıkıntılar var. Öncelikle bu sektörde faaliyet gösteren esnaflarımızı bir araya getirerek hem tanışma ve kaynaşmalarını sağlamak hem de sorunları hakkında bilgi almak amacıyla bir araya geldik ve istişarelerde bulunduk. Toplantımız bizler ve esnafımız için faydalı olmuştur. Yapmış olduğumuz istişare neticesinde esnaflarımızın karşılaştıkları sorunları tespit ettik. Bu sorunların çözümü içinde ilgili yerlerle görüşmeler yaparak mağduriyetlerini gidereceğiz.” dedi.

Katılımlarından ve desteğinden dolayı Kahveciler Kıraathaneciler ve İnternet Kafe İşletmecileri Odası başkanımız Ömer Yıldız’a da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER