Gündem

Sivas’taki Kulüplerden Teröre Lanet

Sivasspor Kulübü, Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş ve Sivas Gücü Belediyespor, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin tesislerine yaşanan lanet terör saldırısını sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mesajla kınadı.

Sivas’taki Kulüplerden Teröre Lanet
24-10-2024 10:21
SİVAS

YUNUS BUDAKTAŞ

Sivas spor camiası, Başkent Ankara​’nın Kahramankazan​ ilçesinde yer alan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'ye (TUSAŞ) yapılan terör saldırısını kınadı.

Süper Lig takımlarından Sivasspor Kulübü, Bölgesel Amatör Lig takımlarından da Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş ve Sivas Gücü Belediyespor, yaşanan lanet terör saldırısını sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mesajla kınadı.

Sivasspor: “Başımız sağ olsun. Net Global Sivasspor ailesi olarak, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine gerçekleştirilen hain terör saldırısında şehit düşen kahramanlarımız için derin bir üzüntü içindeyiz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.”

Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş: “Başımız sağ olsun. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (#TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleşen hain terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”

Sivas Gücü Belediyespor: “Başımız sağ olsun Türkiye! Türk Havacılık ve Sanayi A.Ş. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine gerçekleştirilen hain terör saldırısında şehit düşen kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.”

 


Editor : Yunus BUDAKTAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER