Gündem

Sivas'taki O Projeleri Bakan Açacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yarın Sivas’ta yapımı tamamlanan ulaşım projeleriyle TÜRASAŞ bünyesinde yapılan boji fabrikasının açılışını yapacak. Bakan Uraoğlu’nun açılışı yapacağı ulaşım projeleriyle trafik daha konforlu bir hale gelecek.

Sivas'taki O Projeleri Bakan Açacak
12-03-2024 12:20
SİVAS

DEMET KARAKUŞ

Sivas- Malatya kara yolu üzerine yapılan Yağdonduran Tüneli ve bağlantı yolu, Numune Hastanesi köprülü kavşağı, Tayyip Erdoğan Bulvarı ve Çaybolu Yolu projelerinin açılışı yarın yapılacak. Projelerinin açılışlarına Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da katılacak. Bugün Ankara’dan ilk olarak hızlı trenle Yozgat’a geçecek olan Bakan Uraoloğlu hızlı trenin Sorgun ve Akdağmadeni projelerinin açılışını yapacak.

BOJİ FABRİKASI ÜRETİME BAŞLIYOR

Bakan Uraoğlu daha sonra yine hızlı trenle Sivas’a geçecek. İlk olarak Sivas’ta valiliği ziyaret edecek olan Bakan Uraoğlu, Vali Yılmaz Şimşek’ten kent hakkında bilgiler alacak. Bakan Uraloğlu daha sonra TÜRASAŞ bünyesinde yapılan ve yılda 4 bin 500 boji üretilecek olan boji fabrikasının açılışını yapacak. Bakan Uraoğlu, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle iftar programında da bir araya gelecek. Bakan Uraloğlu’nun Sivas ziyaretinde yerel seçimlere dair mesajlar vermesi bekleniyor.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER