Spor

Sivas'taki Şampiyonaya Yoğun Katılım

Sivas’ta gerçekleştirilen Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonası’na rekor katılım oldu. 5 bin sporcunun ter döktüğü heyecan dolu şampiyonada sporcuların performansları izleyenlerin beğenisini topladı.

Sivas'taki Şampiyonaya Yoğun Katılım
06-09-2023 12:00
SİVAS

Tuğba SARIKAYA

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Taekwondo Federasyonu organizesinde Sivas’ta düzenlenen Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonası tüm hızıyla devam ediyor.

4 Eylül Taha Akgül Spor Salonunda devam eden heyecan dolu şampiyonaya 75 ilden, 885 kulüp ve yaklaşık 5 bin sporcu katılım sağlıyor.

16 tatamide yapılan heyecan dolu şampiyonada sporcular dereceye girebilmek için rakipleriyle kıyasıya mücadele ediyor.

İLGİYLE TAKİP EDİLİYOR

Yapılan şampiyonaya rekor katılım oldu. Bu sene yapılan müsabakalar arasında en fazla sporcunun yer aldığı şampiyona Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonası olurken, yapılan organizasyon ilgiyle takip ediliyor.

İL MÜDÜRÜ BAŞARILAR DİLEDİ

Sivas Gençlik ve Spor Müdürü Erdoğan Tunç ise, şampiyonada yer alan sporcu, antrenör, hakem ve yöneticileri başarılar dileyerek, “5-10 Eylül tarihleri arasında ilimizde düzenlenen Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonası müsabakaları 75 ilden, 885 kulüp ve yaklaşık 5 bin sporcunun katılımıyla Taha Akgül Spor Salonumuzda devam ediyor. Tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz. Çok güzel maçlar izliyoruz. Sivaslılarıda maçları izlemek için salona davet ediyorum” dedi.

PAZAR GÜNÜ TAMAMLANACAK

Heyecan dolu “Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonası” 10 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek. Pazar günü yapılacak olan final maçlarının ardından dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlenecek. Sporculara ise madalya ve başarı belgesi takdim edilecek.

sivas son dakika  sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER