Gündem

Sivas'tan Bursa'ya Klasik Araç Fuarına Gittiler!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde organize edilen klasik araç fuarına 15 şehirden 300'e yakın klasik araç katıldı.

Sivas'tan Bursa'ya Klasik Araç Fuarına Gittiler!
14-10-2024 14:06
SİVAS

İnegöl’de ilkkez yapılan Klasik Araç Fuarı, Merpa Kapalı Pazar Yerinde gerçekleştirildi. İnegöl Belediyesi katkılarıyla yapılan organizasyon, ülkenin dört bir yanından klasik araç tutkunlarını İnegöl’de buluşturdu. İnegöl ile birlikte; İstanbul, Ankara, Manisa, İzmir, Sakarya, Düzce, Uşak, Gaziantep, Bilecik, Karaman, Sivas, Kastamonu, Eskişehir ve Hatay başta olmak üzere 15 dolayında farklı şehirden gelen klasik araç tutkunları 300’e yakın aracı sergileme fırsatı buldu.

Etkinliği İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da beraberindeki meclis üyeleri ve AK Partili yöneticilerle birlikte ziyaret etti. Alanı gezip araçları tek tek inceleyen Başkan Taban, şehir dışından gelen misafirlere de hoş geldiniz dileklerini iletti.

Taban “Bugün çok değerli misafirlerimize İnegöl’de ev sahipliği yapıyoruz. Farklı şehirlerden gelerek etkinliğimize katılan misafirlerimize teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte bu organizasyon çok daha güzel oldu. Bu alanda 1955’ten günümüze kadar farklı model marka araçlar var. Yine orijinal parça satışı yapılan stantlarımızı görüyoruz. Bizim için çok kıymetli oldu bu organizasyon. Şehrimizde ilki yapılan bir organizasyon. 15 dolayında şehirden de katılım var. 300 dolayında araç katıldı etkinliğe. Organizasyonun hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

İHA


Editor : İhlas Haber Ajansı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER