Gündem

‘SİVAS GÜÇLÜ OLURSA HEPİMİZ GÜÇLÜ OLURUZ’

‘SİVAS GÜÇLÜ OLURSA HEPİMİZ GÜÇLÜ OLURUZ’

‘SİVAS GÜÇLÜ OLURSA HEPİMİZ GÜÇLÜ OLURUZ’
20-03-2021 07:00

Yüksel MENEKŞE

CHP İl Başkanı Yılmaz Coşkun, yönetim kurulu ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Ekspres Gazetesini ziyaret ederek Genel Yayın Koordinatörü Muhittin Karahan ile görüştü. Yılmaz ilk olarak, 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Bu yıl, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 106. Yıldönümünü kutladık. Bu zaferi bizlere kazandıran, bu cennet vatanı bizlere teslim eden şehitlerimizin anısında saygıyla eğiliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun” dedi.

Çalışmaları ve gündem hakkında değerlendirmeler yapan Coşkun, “Biz Cumhuriyet Halk Partisi Sivas örgütü olarak sürekli Sivas’ta sahadayız, esnaf ziyaretlerimiz, sivil toplum örgütlerini ziyaretlerimiz ile. İki gündür arkadaşlarımızla birlikte Sivas basınını ziyaret ederek hem partimizin çalışmaları hakkında hem de Sivas’ın sorunları hakkında bir bilgi alışverişinde bulunmak üzere ziyaretler gerçekleştiriyoruz.

Bugün Ekspres Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Muhittin Karahan nezdinde tüm çalışanlara, doğru tarafsız yayın yapmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler Sivas’ta yaşıyoruz, önceliğimiz Sivas’tır. Sivas ne kadar güçlü olursa, hepimiz o kadar güçlü oluruz. Son süreçte ekonomik anlamda, esnaf arkadaşlarımızda ciddi sıkıntılar olduğunu görüyoruz. Bunu sadece esnaf olarak değil, işçisi, memuru, emeklisi hepimiz yaşıyor ve hissediyoruz. Tabi ki temennimiz ülkemizin refah seviyesinin yükseltilmesi ve o süreç içerisinde tüm toplumun zenginlikler içerisinde yaşaması hepimize mutluluk verecektir, katkı sağlayacaktır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER