Gündem

SİVAS´A 505 ÖĞRETMEN ATAMASI

SİVAS´A 505 ÖĞRETMEN ATAMASI

SİVAS´A  505 ÖĞRETMEN  ATAMASI
09-08-2018 07:48

Vali Davut Gül, geçtiğimiz gün Sivas´a 505 yeni öğretmenin atandığını belirterek, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz´a teşekkür etti.

Eğitim alanında yapılan 550 milyon liralık yatırımla Sivas´ın Türkiye´de sayılı iller arasında yer aldığını söyleyen Vali Gül, ?Bu atanan öğretmenler bulundukları yerlerde 6 yıl görev yapacak. Bu da eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesi açısından olumlu yönde etkileyecektir? dedi.

Nurettin ÇUKURYURT/

Vali Davut Gül, Milli Eğitim Bakanlığı atama kararının ardından Sivas´a 505 yeni öğretmenin atandığını belirterek Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz´a teşekkür etti.

Birçok branşta gerçekleştirilen öğretmen atamalarıyla birlikte ilimizde yaşanan öğretmen ihtiyacının bir kısmının giderildiğini kaydeden Vali Gül, ?Bu atanan öğretmenlerimiz bulundukları yerlerde 6 yıl görev yapacakları için eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesi açısından olumlu yönde etkileyecektir.  İlimiz, eğitim alanında yapılan 550 Milyon TL´lik yatırımla Türkiye´nin sayılı illeri arasındadır. Bizler de il yöneticileri olarak bu eğitim kalitesini artırmak, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlamak adına bütün gücümüzle çalışmaktayız? dedi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER