Yaşam

SİVAS´I, KIBRIS´TA TEMSİL ETTİ

SİVAS´I, KIBRIS´TA TEMSİL ETTİ

SİVAS´I, KIBRIS´TA TEMSİL ETTİ
06-04-2017 07:25

Kıbrıs ve Türkiye´nin dost ülkeler olduğunu ve Milli Takım eğitmenlerini en iyi şekilde ağırladıklarını belirten Afşar, bu birlikteliğin devam etmesini diledi.

Erhan CEYLAN/

29 Mart´ta Kıbrıs Girne Malpas Otel´de gerçekleştirilen eğitimlerde hem ilimizi hem de Türkiye´yi temsil eden Sivaslı bayan kuaförü Eren Afşar, eğitimlerin başarıyla sonuçlandığını söyledi.

Türsek F. Topuzu, Tesettür, Bayan saç kesim ve renklendirme, Erkek saç kesim, Salon topuzu ve makyaj kategorilerinde 26 eğitmen ile Kıbrıs´ta eğitim verdiklerini vurgulayan Afşar, ?Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Milli Takım eğitmenlerini en iyi şekilde ağırladı. Bizler de üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Eğitimler kapsamında gittiğimiz Kıbrıs´ta, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkârlar Odası´nı ziyaret etme fırsatı bulduk? diye konuştu.

KIBRIS´IN SİVAS SEVGİSİ ŞAŞIRTTI

Kıbrıs Girne Malpas Otel´de gerçekleştirilen eğitimlerde ilginç anlar yaşadıklarını da sözlerine ekleyen Afşar, ?Eğitimler öncesi Türk Milli Takımı olarak kendimizi tanıttık. 26 eğitmen katıldıkları şehirleri söyledi. Ben Sivas´tan geldiğimi söylediğimde hem alkış hem de tezahürat sesleri yükseldi. Sivas´a gösterilen sevginin karşısında şaşkınlık yaşadım. Bu asla unutamayacağım bir anı olarak kalacak? dedi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER