Gündem

Sivaslı Başkana Önemli Görev

Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ünal Karataş, CEM Vakfı Genel Merkezi tarafından Doğu Anadolu, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Resmi Kurumlar Koordinatörü olarak görevlendirildi.

Sivaslı Başkana Önemli Görev
03-10-2024 10:59
SİVAS

Yunus BUDAKTAŞ

Sivas CEM Vakfı Başkanlığını yürüten Ünal Karataş, CEM Vakfı Genel Merkezi tarafından önemli bir göreve getirildi. Karataş, Doğu Anadolu, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi CEM Vakfı Şubeleri Resmi Kurumlar Koordinatörü olarak görevlendirdi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Karataş, “Cem Vakfı Genel Başkanımız Sn. Ahmet Rasim Tükek beyefendiye bu onurlu görevi şahsıma layık gördükleri için şükranlarımı sunuyorum. Yüce Yaradan bizleri mahcup eylemesin. Ayrıca her zaman desteklerini ve güvenlerini yanımda hissettiğim, Cem Vakfı Genel Başkan Vekilimiz ve İcra Kurulu Başkanımız Sn. Erol H. Şencan'a, Cem Vakfı Genel Müdürümüz Sn. Kadir Polat'a, Cem Vakfı Şubeler Genel Koordinatörümüz Sn. Serdar Gazi Karababa'ya teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Alınan bu kararın ve yapılan bu atamanın; Genel Merkezimiz başta olmak üzere Bölge Şubelerimize, Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER