Gündem

Sivaslı Emeklilere Müjde, SGK' dan Destek

Sivas Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdür Yardımcısı Ahmet Kale, 2024 yılının emekliler yılı ilan edilmesi nedeniyle emeklilere indirim konusunda destek olacaklarını söyledi.

Sivaslı Emeklilere Müjde, SGK' dan Destek
09-07-2024 12:33
SİVAS

SULTAN ÖZKARAMAN

Sivas Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür Yardımcısı Ahmet Kale ve Şef Galip Karakus , Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil'i ziyaret ederek 2024 yılının emeklilik yılı olması nedeniyle emeklilere yönelik olarak yapılacak çalışmalar ve indirimler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

SGK İl Müdür Yardımcısı Ahmet Kale, 2024 yılının emeklilik yılı ilan edilmesi nedeniyle emekli vatandaşlara destek olmak amacıyla çalışma yaptıklarını bu çalışmalar ile emeklilere indirim konusunda destek olacaklarını belirterek, esnaf teşkilatından da bu konuda destek istedi. Kale, emeklilere özel yapılan indirimler ve birçok fırsatların da 'http://emekliler.gov.tr' adresi üzerinden erişilebileceğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Hakan Demirgil, emeklilerin çok mağdur olduğunu, yaşanan gelişmeler ve artışlar karşısında sıkıntı yaşadıklarını, maaşların çok düşük olduğunu dile getirerek, emekli vatandaşlara indirim konusunda destek olmak için esnaf teşkilatı olarak gerekli çalışmaları en kısa sürede tamamlayacaklarını vurguladı.

 

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER