Eğitim

Sivaslı Öğrenciler İçin Yeni Projeler Üretecekler

Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri ARGE, İSG, MEBBİS ve Bilgi-İşlem birimlerinde görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek yeni eğitim ve öğretim yılında öğrenciler için yeni fikir ve projeler ortaya koyacaklarını söyledi.

Sivaslı Öğrenciler İçin Yeni Projeler Üretecekler
05-09-2023 13:08
SİVAS

Burcu CELLAT

Milli Eğitim Müdürlüğü B Blok Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, müdür yardımcısı Birol Elmacıoğlu ile şube müdürleri; Mesut Kaş, Resul Çatal ve Aytekin Karbeyaz da katıldı.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı hazırlıklarının değerlendirildiği toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, "Yeni bir süreç başlatıyoruz. Sizlerin gayret ve desteği ile bu süreci yürütecek, çocuklarımızın akademik başarısını artırırken, milli ve manevi değerlerimizle donatmanın gayreti içerisinde olacağız. Bu ancak kolektif bir çalışma ile mümkün olabilir. Çocuklarımız için yeni projeler, yeni fikirler ortaya koymalı, hedeflediğimiz başarıları yakalayabilmek için var gücümüzle çalışmalıyız." dedi.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı başlamadan okulların tüm eksikliklerinin giderilmesi ve her yönüyle eğitime hazır hale getirilmesi gerektiğini belirten Yener, okul bahçelerinin daha temiz, nezih ve düzenli olmasını istedi. Yener, daha sonra öğretmenlerin görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER