Kültür Sanat

Sivaslı Sanatçıdan Sivas’a Özel Eser

Sivaslı sanatçı Yıldırım Öz, yepyeni eseri olan Sivaslı isimli parçayı sevenlerinin beğenisine sundu. 15 yıllık sanat hayatında 7 albüm çıkartan Öz, son eseri olan Sivaslı isimli parçanın tüm klip çekimlerini de memleketi Sivas'ta yaptı.

Sivaslı Sanatçıdan Sivas’a Özel Eser
08-12-2023 10:59
SİVAS

Tuğba SARIKAYA

Sivaslı sanatçı Yıldırım Öz, çıkardığı son eseri ile Sivaslıların gönlüne girdi. Çocukluğundan beri Sivas türkülerini seslendiren ve 15 yıllık sanat hayatına 7 albüm ve sayısız eser kazandıran Sivaslı sanatçı Yıldırım Öz, son 2 yıldır aşık olduğu Sivas’a özel eserler çıkarıyor.

Yıldırım Öz tarafından yapılan son dönemlerde yapılan eserler Sivaslıların da büyük beğenisini topladı. Sivaslıların kendisini sahiplenmesi üzerine harekete geçen Öz, son eseri olan Sivaslı isimli parçanın tüm klip çekimlerini de Sivas’ta yaptı.

Sosyal platformlarda geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlayan “Sivaslı” isimli eser beğeni ve paylaşım rekorları kırıyor. Sözü ve müziği Oktay Baykal'a ait olan eser kısa sürede milyonlarca kez izlendi. Eserin ortaya çıkmasında Sivaslı olan önemli isimlerde rol aldı. Müzik yönetmenliğini Gökhan Kantos, klip yönetmenliğini ise Sinan Güzel yaptı.

Sivas’ı çok sevdiğini ve her platformda Sivas’ın adını duyurmaya çalıştığını ifade eden Yıldırım Öz, “Ben aslen Sivas Zara doğumluyum. Sanata gönül vermiş biriyim, Çocukluğumdan beri türkülerimizi seslendirerek elimden geldiğince sesimi duyurmaya çalıştım. Yaklaşık 15 yıllık sanat hayatımda 7 tane albüm çıkardım ve sayısız klip çektim. Son 2 senedir Sivas’ıma ayrı ve özel eserler çıkardım. Son eserim Sivaslı Single ile bir çok hemşerimize ulaştım.  Sivas’ı ve Sivaslıları her platformda duyurmaya ve tanıtmaya çalışıyoruz. Son klibimiz tamamen Sivas’ta çekildi. Sivaslı hemşerilerimizde büyük ilgi gösterdi. Sosyal platformlarda beğeni ve paylaşım rekorları kırıyoruz. Destek veren herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

sivas son dakika  sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
İsmail Yıldırım 7 ay önce
Harika o bir sivaslı
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER