Gündem

Sivaslı Şehitler Mezarı Başında Anıldı

Sivas Şehit Aileleri Ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Fatih Deveci, PKK terör örgütünün 11 Eylül 1994’de Zara’ya bağlı Selimiye köyünde gerçekleştirdiği kanlı katliamın 30. yıl dönümünde şehitleri andı.

Sivaslı Şehitler Mezarı Başında Anıldı
11-09-2024 12:38
SİVAS

Demet KARAKUŞ

11 Eylül 1994’de Zara’ya bağlı Selimiye köyünde PKK terör örgütü tarafından şehit edilen 9 vatandaş mezarı başında anıldı.

Sivas Şehit Aileleri Ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Fatih Deveci, elim olayın 30. yıl dönümünde şehitler için dua ederek, “Biz, şehitlerimizin emanetine her daim sahip çıkacağız, onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Onların uğruna can verdikleri bu topraklar, sonsuza dek Türk milletinin vatanı olarak kalacaktır.” dedi.

Deveci, “Bugün, 30 yıl önce Sivas’ın Zara ilçesi Selimiye köyünde, PKK terör örgütü tarafından gerçekleştirilen alçak saldırıda şehit edilen 9 vatan evladımızı bir kez daha rahmetle anıyoruz. Bu hain saldırı, yalnızca bu köyümüzün değil, tüm milletimizin bağrına hançer saplanmasıdır. Ancak bu hainler bilmelidir ki; Türk milletinin damarlarında dolaşan kan, böylesi kahpeliklere asla boyun eğmez, eğmeyecektir! PKK ve benzeri eli kanlı terör örgütleri, yıllardır bu topraklarda fitne ve fesat çıkarmaya çalışsa da, milletimizin sarsılmaz iradesi ve vatan aşkıyla dimdik duruşu karşısında her seferinde hezimete uğramışlardır. Bugün de, yarın da bu topraklarda hainlerin nefes almasına asla izin verilmeyecektir! Şunu açıkça ifade ediyoruz: Türk milletini bölmeye, bu devleti yıkmaya kimsenin gücü yetmez! Terör örgütleri ve onların işbirlikçileri, ne yaparlarsa yapsınlar, bu aziz vatanı parçalayamayacaklar. Türkiye Cumhuriyeti'nin kudreti, hainlerin kanlı planlarını paramparça etmeye devam edecektir. Bugün burada tekrar ve yüksek sesle ilan ediyoruz ki, bu vatanın bir çakıl taşına bile göz diken herkes, tarihin çöplüğüne gömülmeye mahkûmdur! Bu vesileyle, 11 Eylül 1994’te PKK'nın kahpe saldırısında şehit edilen aziz vatandaşlarımızı ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hain terör örgütü PKK'yı ve onların destekçilerini lanetliyoruz. Buradan bir kez daha devlet büyüklerimize çağrımız vatan hainleri için idamın getirilmesidir. Bu hainlerle mücadelemiz son nefesimize kadar sürecektir!” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER