Spor

Sivaslı Sporcular İddialı !

Sivas Kickboks Spor Kulübü’nün tecrübeli antrenörü Enes Işık, gittikleri şampiyonalardan dereceyle döneceklerine inandığını söyledi. Işık, “Salonumdan Dünya şampiyonları çıkacak. Kendime ve sporcularıma inanıyorum. Bizim kaybetme lüksümüz yok. Sporcularım da performans olarak şuanda çok iyi durumdalar. Antrenmanlar özenli çalışmalar ile devam ediyor” dedi.

Sivaslı Sporcular İddialı !
15-07-2024 11:23
SİVAS

Hakan KALELİ

Sivas Kickboks Spor Kulübü, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Deneyimli antrenör Enes Işık yönetiminde haftanın belirli günleri kick boks antrenmanı yapan sporcular iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

5 Ekim’de yapılacak olan Uluslararası kick boks şampiyonasına yoğun tempoda hazırlanan sporcular performanslarıyla da göz dolduruyor.

“GİRESUN’DA GÜZEL BİR BAŞARI ELDE ETTİK”

Gazetemize açıklamada bulunan Kick Boks Antrenörü Enes Işık, “28 yıldır kick boksun içindeyim. Profesyonel sporcular yetiştirdim. Bu işte gerçekten ciddi sporcular yetiştirdim. Geçtiğimiz ay Giresun’da güzel bir başarı elde ettik. 5 Ekim’de Samsun’da düzenlenecek uluslararası kick boks maçına salonumda yetiştirdiğim 20 sporcum katılacak. 20 sporcumuzun tamamına maçı kazandırmayı hedefliyoruz. Sporcularım da performans olarak şuanda çok iyi durumdalar. Antrenmanlar özenli çalışmalar ile devam ediyor” dedi.

“SİVASLI SPORCULAR ADINDAN SÖZ ETTİRECEKTİR”

Kulübünden şampiyon sporcuların çıkacağına inandığını söyleyen Işık, “Tabii benimde sporcularımdan beklediğim değişmeyen kurallarım var. Disiplin, antrenman, düzenli ve sağlıklı beslenme, uyku. Gelecekte yetiştirdiğim Sivaslı sporcular adından söz ettirecektir. Salonumdan Dünya şampiyonları çıkacak. Kendime ve sporcularıma inanıyorum. Bizim kaybetme lüksümüz yok” ifadelerini kullandı.

“CİDDİ DESTEK LAZIM”

Sivaslıların amatör spora daha çok destek olmasını isteyen Antrenör Işık, “Şehrimizde sporcular üzülerek söylüyorum ki desteklenmiyor, sporcularımıza maddi manevi destek bekliyoruz. Maalesef Sivas’ta spor çok desteklenmiyor. Özellikle amatör branşlarda spora destek bekliyoruz. Sporcuya ve antrenörlere ciddi destekler bekliyoruz” dedi.

“KADINLAR ŞİDDETE KARŞI

KENDİLERİNİ SAVUNABİLİYORLAR”

Kick boksun özel bir spor olduğunu söyleyen Işık, “Kick boks özel bir spor, özellikle kadınlarımız ve çocuklarımız bu sporda kendilerini geliştirdiklerinde vücutlarını silah olarak kullanabiliyorlar, böylelikle şiddete karşı kendilerini savunabiliyorlar” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER