Spor

Sivaslı Yiğit Türkiye Şampiyonu Oldu

Tokat’ta yapılan Minikler Karakucak Türkiye Şampiyonası'na Sivas’ı temsilen katılan Yiğit Korkmaz, 65 kiloda Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazandı.

Sivaslı Yiğit Türkiye Şampiyonu Oldu
25-06-2024 10:26
SİVAS

Hakan KALELİ

Türkiye Güreş Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan “Minikler Karakucak Türkiye Güreş Türkiye Şampiyonası” Tokat’ta yapıldı.

Tokat’ın Almus ilçesinde düzenlenen heyecan dolu şampiyonada sporcular dereceye girebilmek için sıcak havada mücadele etti.

Şampiyonaya Sivas’ı temsilen Zara ilçesinden katılan Zara Belediyespor Güreş takımı sporcusu Yiğit Korkmaz, 65 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu. Başarılı sporcu altın madalya kazanarak kariyerine bir başarı daha eklemenin mutluluğunu yaşadı.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ise kente altın madalya ile dönen sporcuyu tebrik etti.

“TEBRİK EDİYORUZ”

Zara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hamza Ergüt ise, sporcuyu tebrik ederek, “Tokat Almus’ta yapılan minikler karakucak Türkiye Şampiyonasında Zara Belediye Güreş kulübü sporcumuz Yiğit Korkmaz 65 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu. Sporcumuzu, hocalarımız Namık Korkmaz ve Musa Kaya’yı tebrik ediyorum. Desteklerinden dolayı Zara Kaymakamımız Enes Emircan Buyuran’a, Zara Belediye Başkanımız Fatih Çelik’e ve Zaralı iş insanlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

ÜMİT VADEDİYOR

Diğer yandan Zaralı güreşçilerin son yıllarda şampiyonalarda elde ettikleri başarılar da spor camiasının dikkatini çekiyor. Sporcuların derece yapması gelecek için ümit vadediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER