Gündem

Sivaslılar Alışverişe Doyacak

Sivas’ta iptal edilen fuarların ardından harekete geçen Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği "Sivas Yerel Esnafına Sahip Çık, Alışverişini Yerel Esnaftan Yap" projesi kapsamında Sivas Alışveriş Günleri düzenleyecek. 16-29 Ağustos tarihleri arasından düzenlenecek olan alışveriş günleriyle hem esnaf kazanacak hem de vatandaşlar ihtiyaçlarını daha ucuza alabilecek. Yapılacak olan bu etkinlik vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Sivaslılar Alışverişe Doyacak
08-08-2024 13:34
SİVAS

DEMET KARAKUŞ

Son birkaç ay içerisinde yapılması şehir dışından gelerek Sivas’ta yapılacak olan fuarlar sivil toplum kuruluşlarının tepkisiyle iptal edilmiş ve vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Ucuz ürün alma hayali suya düşen vatandaşın tepkisi üzerine harekete geçen Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği hem vatandaşı hem de esnafı mutlu edecek bir çalışmaya imza atmaya hazırlanıyor. 16-29 Ağustos tarihleri arasında Cumhuriyet Meydanı Buruciye Medresesi önünde Sivas Valiliğine bağlı Kültür AŞ ile birlikte önemli bir organizasyonu gerçekleştirecek. Yerel esnafın canlandırılması ve kalkınması için yapılacak etkinlikte esnaflar için satış stantları oluşturulacak. İlk defa gerçekleştirilecek olan bu etkinlik büyük ilgiyle karşılandı. Satış yapmak ve stant almak isteyen esnaflar Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimize başvuruda bulunabilecekler.

ÜRÜNLER İNDİRİMLİ SATILACAK

Yaklaşık iki hafta sürecek olan Sivas Günleri etkinliğinde vatandaşın daha uygun alışveriş yapması için esnafın kampanyalar düzenleyeceği öğrenildi. Yüzlerce marka ve onbinlerce ürünün kurulacak olan stantlarda satılacak olması ile vatandaşların etkinliğe yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Sürpriz etkinliklerin de olacağı Sivas Günleri’nde konserler de düzenleneceği kaydedildi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER