Gündem

Sivaslılar Müjde! Çile Bitti Yol Açıldı

Sivas- Erzincan kara yolu üzerinde özellikle Numune Hastanesi kavşağında trafik sorunu çözmek için yapılan köprülü kavşak projesinde çevre yolundaki ulaşımı sağlayan üst geçit kısmının yapımı tamamlandı. Tamamlanan kısım trafiğe açılırken, alt kısımda yer alan kavşakta ise çalışmalar kısa sürede tamamlanarak trafiğe açılması hedefleniyor.

Sivaslılar Müjde! Çile Bitti Yol Açıldı
14-01-2024 10:36
SİVAS

Hakan KALELİ

Sivas’ın en önemli geçiş güzergahlarından biri olan ve kentin doğuya açılan kapısı Sivas- Erzincan kara yolunda trafik sorununu çözmek ve şehir ulaşımını rahatlamak amacıyla Karayolları 16’ncı Bölge Müdürlüğü ile Sivas Belediyesi tarafından bölgeye köprülü kavşak yapılmasına karar verilmişti. Yapımına başlanılan projenin en önemli kısmı nihayet tamamlandı. Kentin trafiğinin büyük bir sorununu çözecek olan köprülü kavşağın üst geçit kısmı trafiğe açıldı. Trafiğe açılan kısım sayesinde özellikle mesai giriş ve çıkış saatlerinde büyük bir yoğunluğun oluştuğu Halil Rıfat Paşa Köprüsü bölgesinde de trafik rahatlamış olacak.

SİVAS ÖNEMLİ BİR HİZMET KAZANDI

Vali Yılmaz Şimşek şehir trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan Numune Hastanesi Köprülü Kavşağının ulaşıma açıldığını belirterek, “İnşaat sürecinde zaman zaman aksayan trafik akışı nedeniyle anlayış gösteren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu önemli hizmetin şehrimize kazandırılmasında emeği geçen başta Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız olmak üzere Sivas Belediyemize, Karayolları Bölge Müdürlüğümüze ve yüklenici firma çalışanlarına teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Hasan Coşkun 6 ay önce
Emeği geçenden Allah razı olsun, inşallah yakın zamanda altıda ulaşıma açılır.
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER