Spor

Sivasspor Berabere Kaldı

EMS Yapı Sivasspor ile İstanbulspor yeni sezon hazırlıkları için hazırlık maçı yaptı. Erzurum'da oynanan mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi. Yiğidolar’ın golünü Alex Pritchard atarken, İstanbul’un golünü ise Yusuf Ali Özer kaydetti.

Sivasspor Berabere Kaldı
21-07-2024 11:41
SİVAS

Hakan KALELİ

Yeni sezona Erzurum'da hazırlanan EMS Yapı Sivasspor, kamptaki ikinci hazırlık maçında İstanbulspor ile karşılaştı. Erzurum Yüksek İrtifa Merkezi'nde oynanan mücadele karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Karşılaşmayı hakem Muhammet Ali Meteoğlu yönetirken yardımcılıklarını ise Samet Çavuş ve Mehmet Salih yaptı. Dördüncü hakem olarak Mazlum Melih Kurt görev yaptı.

İŞTE MAÇIN İLK 11’İ

Yiğidolar’ın Teknik Direktörü Bülent Uygun maça; Dorde Nikolic, Murat Paluli, Uros Radakovic, Achilleas Poungouras, Uğur Çiftçi, Charis Charisis, Azizbek Turgunboev, Alex Pritchard, Emrah Başsan, Queensy Menig ve Mijo Caktas 11'iyle başladı. İkinci yarıya ise Hüseyin Arslan, Alaaddin Okumuş, Mehmet Albayrak, İsmael, Ziya Erdal, Özkan Yiğiter, Eren Kaya, Erdem Güleç, Emre Gökay, Muhammed Sinan Kaya ve Bekir Turaç Böke görev aldı.

ALEX 41’DE PERDEYİ AÇTI

Kırmızı-beyazlı takımın golünü 41. dakikada Alex Pritchard kaydetti. Alex golün ardından arkadaşlarıyla sarılarak sevinç yumağı oluşturdu. İstanbulspor’un golünü ise 52. dakikada Yusuf Ali Özer kaydetti.

TEKNİK HEYET NOTLAR ALDI

Karşılaşma esnasında futbolcuların performanslarını pür dikkat izleyen Sivasspor teknik heyeti zaman zaman da notlar aldı. Teknik Direktör Bülent Uygun ise, maç esnasında sık sık futbolcularına taktikler vererek uyarılarda bulundu.

2 MAÇ DAHA YAPACAK

EMS Yapı Sivasspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında daha önce Erzurum’da Neftçi ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kaybetmişti. EMS Yapı Sivasspor, 2. etap Erzurum kampı hazırlıkları kapsamında hazırlık maçları yapmaya devam edecek. Yiğidolar’ın 2 hazırlık maçı daha yapacağı alınan bilgiler arasında. Takımlar henüz netleşmezken, 1 yerli, 1 de yabancı takımla maç yapması bekleniyor.

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER