Spor

Sivasspor'da Bir Hayal Kırıklığı Daha! Yeni Transfer...

Net Global Sivasspor’da forvet oyuncusu Alex Pritchard, bu zamana kadar oynadığı maçlarda beklentileri karşılayamadı. Camiaya hüsran yaşayan İngiliz oyuncunun, ilerleyen haftalardaki performansı merak ediliyor.

Sivasspor'da Bir Hayal Kırıklığı Daha! Yeni Transfer...
12-09-2024 10:59
SİVAS

HAKAN KALELİ

Net Global Sivasspor’un, bu yaz dönemi transferlerinden İngiliz Alex Pritchard, Trendyol Süper Lig’de oynanan 4 maçta beklentileri bir türlü karşılayamadı.

Trabzonspor, Kayserispor, Eyüpspor ve Beşiktaş maçlarında sahaya ilk 11’de çıkan 31 yaşındaki Alex, 4 maçta gol atma ve gol asisti yapma konusunda başarılı olamadı ve camiaya hüsran yaşattı.

Kırmızı-beyazlı ekibe büyük umutlarla transfer edilen Alex, Sivasspor’da, forvet hattının solunda ve forvet arkası pozisyonlarında görevler yapıyor. İngiliz oyuncunun milli aradan sonra sahalara nasıl bir dönüş yapacağı ise merak ediliyor.

“ALEX BİZLERİ ÜZDÜ”

Kırmızı-beyazlı takımın taraftarları da söz konusu futbolcuya tepki gösteriyor. Taraftarlar sosyal medya üzerinden Alex’in performansını eleştirirken, “Büyük umutlarla aldığımız, Sivasspor’umuzun kurtarıcısı olarak gördüğümüz Alex resmen bizlere hüsran yaşattı. Gerek Trabzon maçında, gerekse Kayseri, Eyüp ve Beşiktaş maçlarında ilk 11’de görev alan Alex gösterdiği performansla bizleri gerçekten üzdü. Sahada ne varlığını görebildik ne de bir asist ve gol atmasını görebildik. İnşallah ilerleyen haftalarda düzelir ve takımımıza katkı sunar. İnşallah taraftarlar olarak bizler yanılırız. Yoksa bu Alex ile olacak iş değil” şeklinde eleştiri yorumu yaptılar.

BÜYÜK UMUTLAR VERMİŞTİ

Büyük umutlarla Sivasspor’a transfer edilen Alex, transfer zamanında havalimanında taraftarlar tarafından karşılanmış ve büyük umutlar vermişti. Taraftarlar o dönem, Alex’in Sivasspor’un kurtarıcı futbolcusu olarak nitelendirmişti

2 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR!

İngiltere’nin Birmingham takımından Sivasspor’a transfer olan Alex Pritchard’in kırmızı-beyazlı takımla 30 Haziran 2026’ya kadar sözleşmesi bulunuyor. On numara pozisyonunda görev yapan Alex’in 40 golü de bulunuyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FUAT TAŞDEMİR 4 gün önce
Takım kampının son günlerinde katılmış olan transferlerden hemen fayda beklemek olanaksız. Aynı şeyi Rey Manaj'da gördük..!
A.Yaşar SERİN 5 gün önce
Alex Pritcharts Rey Manaj a asist yapsın bize yeter. Ne kendisi atıyor, ne de Manaj a attırıyor.
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER