Spor

Sivasspor’da Mame Thiam Sesleri

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren EMS Yapı Sivasspor, Mame Thiam’a kancayı taktı. Senegalli başarılı futbolcu ile görüşmeler sürüyor.

Sivasspor’da Mame Thiam Sesleri
21-06-2024 14:14
SİVAS

Hakan KALELİ

Geçtiğimiz sezon Kayserispor’dan Pendikspor’a transfer olan Mame Thiam’a teklif yağıyor.

Süper Lig'deki başarılı performansı ve yetenekleriyle dikkat çeken Senegalli futbolcu, birçok takımın radarında yer alıyor. Thiam için Galatasaray, Göztepe, Konyaspor, Sivasspor’dan sonra Çaykur Rizespor da talip oldu.

UYGUN “İSTERİM” DEDİ

Bu doğrultuda, Pendikspor ile yollarını ayırması kesin gözüyle bakılan Thiam’ın, Sivasspor’a gelme ihtimali yüksek. Teknik Direktör Bülent Uygun’un “Mame Thiam’ı isterim” dediği öğrenildi. Thiam’ın kariyerine nasıl bir şekilde devam edeceği, merak konusu oldu. Transfer yasağı nedeniyle Kayserispor’da zor günler geçiren Thiam, Pendikspor’da da beklentileri karşılamış ve birçok takımın dikkatini çekmişti. Sivasspor’un Thiam ile görüşmeleri de devam ediyor.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA NETLİK KAZANACAK

Thiam’ın Sivasspor ile ilgili düşüncesi ise önümüzdeki hafta içi netlik kazanacak. Menajerler aracılığıyla Thiam ile görüşen kırmızı-beyazlı kulüp, transfer çalışmalarını da hızla sürdürüyor.

EN SON RİZE DE İSTEDİ

Transfer sezonunun en gözde isimlerinden biri olan Thiam için birçok Süper Lig takımı sıraya girdi. Galatasaray, Göztepe, Konyaspor, Sivasspor ve Çaykur Rizespor gibi köklü kulüpler, Senegalli golcü için yarışa girdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER