Spor

“Sivasspor’da Memnunum”

Net Global Sivasspor’un İspanyol oyuncusu Keita Balde, takımdaki kendi performansına ilişkin konuştu. 29 yaşındaki oyuncu, “Türkiye’ye gelmek bu yıl nasip oldu. Sivasspor'da oynamaktan memnunum. Kendi performansımdan da memnun olduğumu söyleyebilirim” dedi.

“Sivasspor’da Memnunum”
13-10-2024 11:05
SİVAS

Sultan ÖZKARAMAN/

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Net Global Sivasspor’da forma giyen Keita Balde, ulusal bir spor kanalının canlı yayınına katılarak soruları yanıtladı.

29 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe ve Galatasaray ile ilgili önemli bir itirafta bulunurken, Trendyol Süper Lig’i de değerlendirdi.

Balde, geçtiğimiz sezonlarda büyük takımların kendisiyle ilgilendiğini açıklayarak, “Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’den Galatasaray ve Fenerbahçe gibi takımlar bana teklifte bulundular ve ilgilendiler. Ama herhangi bir ortak noktada buluşamadık. Türkiye’ye gelmek bu yıl nasip oldu. Sivasspor'da oynamaktan memnunum. Kendi performansımdan da memnun olduğumu söyleyebilirim” dedi.

“ROMA ŞEHRİ, BENİM İKİNCİ EVİM”

Kariyerinde büyük takımlarda oynanması ile ilgili yöneltilen soruya Keita Balde, “Lazio da ben ilk profesyonelliğimi almıştım. Barcelona, benim futbol hayatımın temelini attı ve orada güzel bir temel oluşturdum. Daha sonra hayat şartları beni Lazio'ya götürdü, orada çok güzel günlerim oldu. Kaderimde kadersel değişiklikler yapmam gerekiyordu. Beni hayat şartları Lazio’ya götürdü. Lazio’da çok güzel günlerim oldu. Hatta Roma şehri, benim ikinci evim diyebilirim. Lazio’nun benim için çok önemli bir yeri var” ifadelerini kullandı.

“BU LİGDE KOLAY MAÇ YOK”

Trendyol Süper Lig’i değerlendiren İspanyol futbolcu, “Tabii ki Türkiye ligi çok iyi. Türkiye’de çok sayıda iyi takım ve çok sayıda iyi oyuncu var. Buradaki futbol çok teknik bir futbol direk güven gerektiren bir futbol. Bu ligde kolay maç yok rakibiniz kim olursa olsun. Maçlar her zaman çok zor. Çünkü fiziksel şartlarda bu ligde çok zor, oyuncular çok fiziksel performans da gösteriyorlar. Süper Lig için mükemmel bir lig olduğunu söyleyebilirim” diye konuştu.

 

 

 

 


Editor : Sultan ÖZKARAMAN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER