Spor

Sivasspor’da Poungouras Kayıp, Aranıyor!

Net Global Sivasspor’un savunma oyuncularından Achilleas Poungouras, ligin 3. haftasında oynanan Eyüpspor maçının ardından kayıplara karışarak resmen ortadan kayboldu.

Sivasspor’da Poungouras Kayıp, Aranıyor!
09-10-2024 12:39
SİVAS

Aydın DELİKTAŞ/

Trendyol Süper Lig’de Sivas’ı temsil eden Net Global Sivasspor’un Yunan savunma oyuncusu Achilleas Poungouras, kayıplarda. Eyüpspor maçının ardından kayıplara karışan futbolcu takımını yalnız bırakıyor.

Ligin 3. haftasında Sivas’ta oynanan Eyüpspor maçının ardından 5 hafta takımını yalnız bırakan 28 yaşındaki savunma oyuncusunun ne zaman takıma döneceği merakla bekleniyor. Sakatlık ve izin nedeniyle sahalardan uzak kalan oyuncunun, milli arada takımla antrenmanlara katılması da bekleniyor.

“KULÜP GEÇİŞTİRİYOR”

Sivasspor Kulübü de Achilleas Poungouras ile ilgili kamuoyunu bildirecek düzgün bir açıklama yapmıyor. Maç öncesi futbolcuyu izinli yada sakat diye geçiştiren kırmızı-beyazlı kulübün düzgün bir şekilde kamu oyunu bilgilendirmemesi tepkilere yol açıyor.

SİVASSPOR’DA 24 MAÇA ÇIKTI

Geçtiğimiz sezon Panathinaikos’dan Sivasspor’a transfer olan Poungouras, bu sezonla birlikte toplamda 24 kez kırmızı-beyazlı formayı terletti. 5 kez Sivasspor’da sarı kart gören Poungouras, toplamda 16 kez ilk 11’de görev alırken bin 495 dakika da kırmızı-beyazlı formayı giydi. Yunan oyuncunun Sivasspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek.


Editor : Aydın DELİKTAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER