Spor

Sivasspor'da Rey Manaj Farkı

Net Global Sivasspor sahasında Atakaş Hayatspor’u 3-2 mağlup etti. Uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Rey Manaj, Hatay maçında 2 gol atarak galibiyete büyük katkı sağladı ve taraftarı mutlu etti.

Sivasspor'da Rey Manaj Farkı
20-10-2024 15:28
SİVAS

Demet KARAKUŞ 

Trendyol Süper Lig’in 9. hafta maçında Net Global Sivasspor, sahasında Atakaş Hatayspor ile karşılaştı. Müsabaka 3-2 Sivasspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan müsabakada süper lig hakemlerinden Mehmet Türkmen görev aldı. Türkmen yardımcılıklarını ise; Ceyhun Sesigüzel (1. Yardımcı hakem), Candaş Elbil (2. Yardımcı hakem) ve Erdem Mertoğlu (dördüncü hakem) yaptı. Bu müsabakada VAR koltuğunda ise Sarper Barış Saka oturdu. Saka’ya AVAR olarak Samet Çavuş eşlik etti. 

90 dakikaya 3 puan almak için çıkan Yiğidolar, rakibini 43 ve 73’te Rey Manaj ile 79’da Samba Camara’nın golleriyle mağlup etti. Hatayspor’un gollerini ise 45’te Rivas, 61’de Calvo kaydetti.

Bu sonucun ardından Sivasspor, puanını 11’e çıkarttı.

SIRADAKİ RAKİP ADANA

Diğer yandan Net Global Sivasspor ligin 10. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. 25 Ekim Cuma günü Yeni Adana Stadyumunda oynanacak olan maç saat 20.00’da başlayacak.


Editor : DEMET KARAKUŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER