Spor

Sivasspor'da Transferde Derin Sessizlik

EMS Yapı Sivasspor’da bu hafta başlayacak yeni sezon öncesi beklenilen transferlerin yapılmaması taraftarların endişeye kapılmasına neden oldu. Hala birçok mevkide eksik futbolcuları bulunan kırmızı-beyazlı ekipte transfer hamlelerin yetersiz kalması tepki çekiyor. Tarafların büyük çoğunluğu sosyal medyada transferlerin yakın zamanda gelmemesi durumunda takımı ligde zor günlerin beklediğini ifade ediyor.

Sivasspor'da Transferde Derin Sessizlik
06-08-2024 10:59
SİVAS

HAKAN KALELİ

Yeni sezonda Bülent Uygun ile mücadele edecek olan Sivasspor’da yaklaşık 20 futbolcu takımdan ayrıldı. Caner, Hakan, Camara, Appiandongoye, İbrahim Akdağ, Koita, N’Jie gibi takımın iskeletini oluşturan futbolcuların yeni sezonda olmayacak olması gözlerin transferlere çevrilmesine neden olmuştu. Bugüne kadar Ankaragücü’nden Radakovic, İngiltere’den Alex Pritchard ve genç forvet Bekir Turaç Böke’yi kadrosuna katan Sivasspor’un birçok mevkide futbolcu eksikliği bulunuyor. Stoper hattında, sol bekte, hücum  hattında ve orta sahanın bazı bölgelerinde kadrosu yetersiz olan Sivasspor, hala transferde beklenen patlamayı yapamadı. Manaj’ın durumuna göre 2 forvetinde alınacağı düşünülürse ligin başlamasına kısa bir süre kala hala transferlerin olmayışı yönetimin bu transfer döneminde şuana kadar sınıfta kalmasına neden oldu.

LİSTE KABARIK AMA GELEN YOK

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun transfer listesinde yaklaşık 12-13 futbolcu olduğunu söylemişti. Ancak gelinen noktada Trabzonspor maçına birkaç gün kala transferdeki sessizlik can sıkıcı bir hale gelmeye başladı. Sivasspor’un transferde büyük takımların kiraya vereceği oyuncuları da beklediği iddia ediliyor. Bu yüzden de bazı bölgelere kiralık oyuncularla takım iskeletinin oluşturulması hedeflendiği belirtiliyor.

TARAFTAR TRANSFER İSTİYOR

Transfer bekleyen Sivasspor taraftarı da yaşanan sessizlikten dolayı şikayetçi durumda. Her sezon aynı durumların yaşandığı belirten taraftar sosyal medya hesaplarından tepki gösteriyor. Transferlerin neden geciktiğini merak eden taraftarlar çok geç kalmadan transferleri görmek istediklerini ifade ediyor. Ligin başlayacağını ve gelecek futbolcunun adaptasyon süreci ile birlikte uzun bir zaman geçeceğini söyleyen taraftarlar sahadaki kötü sonuçların ağır olabileceği konusunda endişe duyduklarını belirtiyorlar.

 

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER