Spor

Sivasspor’da Uygun Şov!

Her hafta farklı hareketleri ile gündem olan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, geri dönüşe imza attıkları Adana Demirspor maçının ardından sosyal medyada kendisine edilen küfürlere ilginç reaksiyon gösterdi. Şov niteliğinde hareketler yapan Uygun’un sessiz tepkisi sosyal medyada büyük ses getirdi.

Sivasspor’da Uygun Şov!
27-10-2024 10:12
SİVAS

Sultan ÖZKARAMAN/

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Sivasspor, deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaştı. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan maçı ev sahibi ekip 2-0 öne geçmesine rağmen Sivasspor 4-2 kazandı.

Müsabakanın ardından ise Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, çarpıcı açıklamalara imza attı. Bülent Uygun, kendisine hakaret edenlere sert bir biçimde tepki gösterirken uzunca süre konuşmaması sosyal medyada gündem yarattı.

Uygun, yayıncı kuruluşa verdiği röportajda kendisine küfür eden taraftarlara sitem ederek; “Bir an dalgınlığımıza geldi. 2-0 yenik duruma düştük. Tabii bu bizim açımızdan üzüntü verici. Bu arada 2-0'da özellikle sosyal medyada anamıza, karımıza küfür edenler” dedikten sonra yaklaşık 12 saniye kızgın ve sitem dolu bakışlarla sessiz kaldı. Uygun şöyle devam etti: “Sonraki taktik değişikliklerle 4-2 yendik. Mutluyuz.”

“HERKESE BAKACAĞIZ”

Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında ise Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, “Ayrıca söylemek istediğim bazı şeyler var. Sosyal medyada böyle küfreden arkadaşlar, bakacağız, bakacağız. Herkese bakacağız” açıklamasında bulundu.

TARTIŞMA KONUSU OLDU!

Bülent Uygun’un sessiz tepkisi sosyal medyada büyük ses getirerek sosyal medyada gündem oldu. Uygun'un basın toplantısında da kafasını sallayarak konuşması dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada binlerce kez paylaşılan bu anlar, tartışma konusu haline geldi.

“HOCAM ŞOVMENLİĞİ BIRAK”

Sezon başında alınan olumsuz sonuçlarla hedef haline gelen Uygun, taraftarlarla yaşadığı tartışmalar nedeniyle her geçen hafta daha fazla eleştiri almaya devam ediyor. Sosyal medya kullanıcıları ve taraftarlar, Uygun'un tutumunu sorgulamaya devam ediyor. Taraftarlar sosyal medya üzerinden, “Hocam şovmenliği bırak. Devre arası bir tane küfür yoktu sosyal medyada. Şov yapmayı seviyorsun. Devre arasında senin işin telefona bakmak mı?” şeklinde yorum yaptılar.

 


Editor : Sultan ÖZKARAMAN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER