Spor

Sivasspor, Hadsiz Nihat'a Haddini Bildirdi

Sivasspor Kulübü, Sivasspor ile ilgili hadsiz açıklamalar yapan sanatçı Nihat Doğan'a verdiği yanıtla haddini bildirdi.

Sivasspor, Hadsiz Nihat'a Haddini Bildirdi
27-08-2024 11:33
SİVAS

DEMET KARAKUŞ

Süper Lig’de Fenerbahçe’nin Çaykur Rizespor’u 5-0 mağlup ettiği maçın ardından BTV’de Sözde Futbol programında yorumculuk yapan Nihat Doğan, Sivasspor için çarpıcı ifadeler kullandı.

Sivasspor, Rizespor, Kasımpaşa, Hatayspor ve Samsunspor'un Fenerbahçe'nin pilot takımı gibi hareket ettiğini iddia eden Nihat Doğan, bu açıklamaları ile sosyal medyada tartışma uyandırırken Sivas ekibinden de bu sözlere cevap geldi.

Sivasspor'dan yapılan açıklamada, “Sosyal medya üzerinden yapılan bir spor programında Nihat Doğan tarafından, kulübümüz hakkında asılsız ve mesnetsiz iddialar ortaya atılmıştır. Sivasspor Kulübü, 1967 yılında kurulmuş köklü bir spor kulübüdür. Her zaman bağımsız yapısı ve kendi değerleriyle hareket eden, Sivas şehrinin ve büyük taraftar kitlesinin desteğiyle Türk futbolunda kendine sağlam bir yer edinmiş olan kulübümüz, hiçbir zaman başka bir kulübün güdümünde olmamış ve olmayacaktır. Sorumsuz, hadsiz ve gerçek dışı beyanatlarla gündemle kalmaya çalışan Nihat Doğan'ı şiddetle kınıyoruz. Sivasspor Kulübü, bu tür seviyesiz polemiklerle meşgul olmayacak kadar büyüktür. Bilinmelidir ki, Sivasspor Kulübü'nün onuru ve itibarı, hiç kimsenin mesnetsiz sözleriyle zedelenemez. Kulübümüz, hedeflerine emin adımlarla yürümeye devam edecek ve Türk futbolundaki yerini daha da güçlendirecektir” denildi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER