Spor

Sivasspor O İsimle Görüşmelerini Sürdürüyor

Sivasspor, Fransa Ligue 3 ekibi Nimes’ten 24 yaşındaki Brahima Doukansy ile görüşmelerini sürdürüyor. Transferin neticelenmesi an meselesi.

Sivasspor O İsimle Görüşmelerini Sürdürüyor
09-07-2024 12:18
SİVAS

TUĞBA SARIKAYA

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona güzel bir başlangıç yapmak isteyen EMS Yapı Sivasspor, transferde ince eleyip sık dokuyor.

Yiğidolar, yaklaşık 1 haftadır görüştüğü Fransa Ligue 3 takımlarından Nimes'de forma giyen Brahima Doukansy transferinde ısrarcı davranıyor. Kırmızı-beyazlılar, 24 yaşındaki Mali asıllı Fransız orta saha oyuncusu Brahima Doukansy'ı bir an önce kadrosuna katmak istiyor.

Teknik Direktör Bülent Uygun ve transfer komitesinin bizzat istediği oyuncu için Nimes ile görüşmeler de devam ediyor. Fransız orta saha oyuncusu ile Yiğidolar görüşürken, transferin gerçekleşmesi için son pürüzlerin giderilmesi bekleniyor. Brahima transferinin kısa sürede netlik kazanacağı da öğrenildi.

Genç ön libero, geçtiğimiz sezon 30 karşılaşmada boy gösterdi.

ERZURUM KAMPINA KATILABİLİR!

Edinilen bilgiye göre Sivasspor Kulübü, Brahima Doukansy’ı 17 Temmuz’da başlayacak olan 2. etap kampına yetiştirmek istiyor. 17 Temmuz Çarşamba günü Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde başlayacak olan 2. etap kamp öncesi transferin netleşeceği öğrenildi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER