Spor

SİVASSPOR TRANSFERDE ATAĞA KALKTI

SİVASSPOR TRANSFERDE ATAĞA KALKTI

SİVASSPOR TRANSFERDE ATAĞA KALKTI
16-07-2019 07:00

Hayrullah AĞKAŞ

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu´da sürdüren Sivasspor, transferde gaza bastı. Kadronun büyük bölümü dağıldığı için çalışmalara oynayabilecek düzeydeki 12 futbolcuyla devam eden Yiğidolar´da teknik direktör Rıza Çalımbay acil takviye isterken, Başkan Mecnun Otyakmaz da devreye girdi.

Transferde tekrardan harekete geçildi. Daha önce Troyes´ten Mamadou Samassa, Kayserispor´dan Muammer Yıldırım, Ümraniyespor´dan Aaron Appindangoye Braga´dan Marcelo Goiano ve Akhisarspor´dan Caner Osmanpaşa´yı kadrosuna katan Sivasspor, yakın zamanda 3 bomba birden patlatmaya hazırlanıyor.

Eren Derdiyok´u Göztepe´ye kaptıran kırmızı beyazlı ekip, forvete Başakşehir´le sözleşmesi biten Emmanuel Adebayor´u almak istiyor. Sivasspor yönetiminin Adebayor için 1,2 milyon Euro yıllık ücreti gözden çıkarttığı öğrenildi.

Orta sahaya takviye yapmayı düşünen kırmızı-beyazlı ekip Portekizli orta saha oyuncusu Ruben Ribeiro ve Aytaç Kara ile görüşüyor. Portekizli 10 numara ile prensipte anlaşılırken, Aytaç´ın ise imzaya yakın olduğu belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER